Goede relaties blijven prioriteit bij don uitzendgroep!

Goede relaties blijven prioriteit bij don uitzendgroep!

Hierbij een krantenartikel waarbij don uitzendgroep centraal staat.
Gepubliceerd op 13-12-2016 uit het "Boxmeers- en Cuijks Weekblad".

Op de foto van Links naar Rechts:
Marieke Beerkens (Grafipoint), Mike Hermsen(don), Christa Roijakkers(don)

"Ook na de verhuizing zijn de lijnen kort gebleven

 

Beugen – Niet lang geleden maakte grafisch bedrijf Grafipoint de keuze om hun vestiging in Cuijk te sluiten en alles op één plek te faciliteren om de klant nog beter te kunnen bedienen. Hierbij heeft Grafipoint ervoor gezorgd dat de contacten met bedrijven in de regio Cuijk goed bleven. Een voorbeeld hiervan is Don Uitzendgroep. Het internationaal opererende uitzendbureau in Cuijk laat al ruim zes jaar haar druk- en promotiemateriaal verzorgen door Grafipoint. ‘De verhuizing was geen reden om de goede contacten te verbreken’, zegt Nicole Roijakkers van Don. ‘De lijntjes zijn nog steeds kort. We hebben een vast contactpersoon die goed weet wat we bedoelen. Bovendien wordt het materiaal net als voorheen snel en correct bij ons geleverd.’

Lokale kerststollen

 

Voorheen was Don gevestigd in Rijkevoort en kwam Grafipoint tegen als betrouwbare partner. Inmiddels verzorgt Grafipoint onder andere het briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en divers promotiemateriaal zoals flyers en bedrukte kleding voor het bedrijf. Maar naast deze materialen, zijn ook bijzondere producten mogelijk. Zo geeft Don een leuk kerstcadeau aan haar opdrachtgevers, namelijk een broodplank met kerststol. De kerststollen worden gemaakt door een lokale bakker en de kerstkaarten en het logo worden geprint door Grafipoint. ‘We proberen veel met lokale bedrijven samen te werken. Naast dat de communicatie vaak gemakkelijker en sneller is, moet je elkaar in de regio ook een beetje helpen en niet voor een dubbeltje minder naar de andere kant van het land gaan.’ Goede communicatie is voor Don van groot belang. Het bedrijf bemiddelt al meer dan zestien jaar tussen goed geschoolde vakmensen en bedrijven in onder meer Nederland, Duitsland, Oostenrijk en andere EU-lidstaten. Het gaat dan vooral om banen in de technische branche, zoals automonteuren, metaalwerkers en bouw- en timmerlieden.

Van creatie tot realisatie

 

De kracht van Grafipoint is dat men er voor alle reclame-uitingen terecht kan. Van drukwerk, gepersonaliseerd printwerk, werkkleding tot het beletteren van het wagenpark. Eén adres voor alle reclame-uitingen: Grafipoint creëert en realiseert!

Geïnteresseerd geraakt in een van de producten van Grafipoint of nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen? Neem contact met ons op of neem een kijkje op onze website!"