de don healthcare website is online

Carrière switch of werkloos: www.donhealthcare.nl
Wij hebben werk voor je! De coronacrisis heeft een enorme impact op onze maatschappij en misschien ook wel op jou. Ben je hierdoor je baan kwijtgeraakt of op zoek naar een andere baan?
Door de coronacrisis is er meer vraag naar personeel in de zorg. Dit motiveert veel mensen om voor de zorg te kiezen. Onze organisatie, don healthcare uit Cuijk, helpt jou graag aan een baan in de zorg. De roep naar extra handen in de zorg is er groot: van facilitaire medewerkers tot verpleegkundige medewerkers
Meld je dan bij ons aan en samen met jou gaan wij op zoek naar een mooie toekomst in de zorg. We zijn actief in geheel Nederland! We werven momenteel voor administratieve ondersteuners, helpenden, facilitair medewerkers, verzorgenden i/g en verpleegkundigen. Ook andere beroepsgroepen in de zorg mogen zich alvast melden via : www.donhealthcare.nl/ikzoekwerk
Onze succesvolle uitzendorganisatie heeft een nieuwe afdeling opgericht: don Healthcare.  Een brede zorgafdeling, met een nieuwe naam, waar u als werkgever in de zorg maar ook u als werkzoekende terecht kunt. Uitgangspunt is om beide partijen met elkaar te "matchen" zodat de aangesloten zorginstellingen verzekerd zijn van de beste zorgverleners, van facilitair medewerker tot verpleegkundige en nog véél méér. 
Klik snel op onze nieuwe website www.donhealthcare.nl en meld jezelf aan als werkzoekende of als werkgever!
Mail of bel naar Bart Robben, accountmanager don healthcare voor meer informatie! Een sollicitatiebrief met CV mag je natuurlijk ook insturen!
Mail: b.robben@donhealthcare.nl  
 

 
 

Tags: